سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی پاورپوینت پروژه روستای عنصرود فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت پروژه روستای عنصرود فایل ورد (word) دارای 73 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت پروژه روستای عنصرود فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت پروژه روستای عنصرود فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت پروژه روستای عنصرود فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت پروژه روستای عنصرود فایل ورد (word) :

اسلاید 1 :

مرحله اول: مطالعات پایه و تشخیص وضعیت موجود

1 – 1 – پیشینه و زمینه

1- 1 – 1 – بررسی اجمالی موقعیت سیاسی و جغرافیایی

روستا و پیشینه تاریخی آن

موقعیت سیاسی:

استان آذربایجان شرقی با حدود 47821 کیلومتر مربع وسعت در بین استانهای اردیبل، زنجان ، آذربایجان غربی، قرار دارد. جمهوریهای آذربایجان،‌ارمنستان و نخجوان سه کشوری هستند که در شمال استان آذربایجان شرقی قرار دارند. مرکز استان شهرستان تبریز است که تا تهران 597 کیلومتر فاصله دارد.
 بلندترین نقطه استان قله سبلان است که 4844 متر ارتفاع دارد در حالیکه کنار رودخانه ارس فقط 100 متر از سطح دریا بلندی دارد.

به لحاظ کوهستانی بودن، عرض جغرافیایی بالا، تأثیر دریاهای خزر – سیاه – مدیترانه، و … آب و هوای استان سرد تا معتدل همراه با بارش فراوان است. معهذا نواحی کم ارتفاع شمال استان هوای گرم دارد.

به لحاظ موقعیت جغرافیایی پوشش گیاهی در استان متنوع و گسترده است. فرهنگ مردم آذربایجان شرقی مجموعه ای از سنت های دیرین و باستانی است و مردم این استان به زبان ترکی آذری تکلم می نمایند. کشاورزی، دامداری، باغداری و صنایع معدنی و ماشینی و کشاورزی گوناگون از جمله منابع اقتصادی استان است .

اسلاید 2 :

موقعیت نسبی

روستای عنصرودیکی از روستاهای دهستان سهند از توابع بخش مرکزی، در شهرستان اسکو می باشد. فاصله روستا تا شهر اسکو 25  کیلومتر و تا کندوان 5 کیومتر می باشد. این روستا از طرف شمال با روستاهای زینجناب ، از طرف غرب با روستاهای آمغان واسکندان واسفنجان وفسندیق  از طرف جنوب نیز با روستای کندوان همسایه می باشد. فاصله روستا از همسایگان به ترتیب 5 کیلومتر، 4 کیلومتر و 12 کیلومتر،16 کیلومتر و 22 کیلومتر می باشد. طرق ارتباطی روستا با شهرها و روستاهای یاد شده به صورت آسفالت می باشد.

اسلاید 3 :

  • موقعیت جغرافیایی
  • منطفه ای که روستای عنصروددر آن قرار گرفته، کوهستانی بوده و در دامنه کوه قار قالان از سلسله جبال سهند بوجود آمده که رودخانه های فصلی و بعضاً دائمی در آنها جریان یافته و آبادیهای چندی در این دره ها شکل گرفته اند.در شرق روستا رشته کوههایی ملاحظه می شود که از شمال به جنوب کشیده اند و شیب عمومی روستا را از جنوب شرقی به شمال غربی را تشکیل می دهند.
  • پیشینه تاریخی روستا
  • با عنایت به نظر مهتران و سپید مویان، روستا قدمتی در حدود بیش از 3000 سال دارد.

اسلاید 4 :

وجه تسمیه

ویژگیهای قومی- اجتماعی روستا:

بر اساس اظهارات معتمدین روستا،بدلیل موقعیت جغرافیایی که درمیان کوههاست آستاری گفته می شده که بعد ها با توجه به اشرافیت با رودخانه آغ بولاغ به عنصرود  معروف شده است و از آن زمان تا کنون هیچ تغییری نیافته و به مرور زمان به این نام شهره گشته. قبل از انقلاب راه اصلی روستا از مسیر خاکی اسفنجان تا عنصرودبود که این مسیر بعد از انقلاب کلا آسفالته شد.و آن چنان مهاجرت چشمگیری به روستاهای دیگر صورت نگرفته است.

زبان و گویش:

کلیّه ساکنین این روستا به زبان ترکی آذری وبدون  هیچ   لهجه ای  تکلّم می کنند.

دین و مذهب:

کلیّه ساکنین این روستا مسلمان بوده و جزو مذهب شیعه اثنی اشعری هستند.

اسلاید 5 :

  • 1 – 1 – 2 – بررسی طرحهای فرادست مصوب
  • 1 – 1 – 2 – 1 – نقش و جایگاه روستا در طرح فرادست
  • تعیین و نقش جایگاه روستا و تعیین سلسله مراتب سطح‌بندی آبادی ها به عوامل عمده‌ای از جمله موارد ذیل بستگی دارد:
  • عوامل طبیعی
  • عوامل اجتماعی – فرهنگی
  • عوامل اقتصادی
  • راههای ارتباطی
  • ضوابط کالبدی
  • برای تعیین جایگاه روستا و سطح‌بندی فضا از روش‌ها و تکنیک‌های منطقه‌بندی استفاده می‌شود که حاصل آن تقسیم فضا به قلمروهای همگن یا عملکردی آن است.

اسلاید 6 :

در تعیین قلمروهای همگن، هر سطحی از فضا بر اساس شاخص یا شاخص‌هایی که معروف تجانس، یکپارچگی یا یکنواختی است، تقسیم می‌شود و در تشخیص قلمروهای عملکردی نیز با ارزیابی روابط میان کانونهای جمعیت و فعالیت و تحلیل‌های جاذبه و جریان فضاها متمایز می‌شوند.

در سطح‌بندی فضا به منظور سطح‌بندی مراکز روستایی، ترکیبی از هر دو شیوه برای تعیین فضاهای همگن و عملکردی، به گونه‌ای تواماً ضروری است. به این دلیل که فضاهای مناسب برای تشخیص و برنامه‌ریزی مراکز روستایی مشخص می‌شوند. در مطالعات طرحهای بالادست (طرح ساماندهی فضاها و مراکز روستایی جهاد کشاورزی) در خصوص تعیین جایگاه روستا، رتبه‌بندی و تعیین سلسله مراتبی آبادی ها عوامل زیر مورد توجه قرار می گیرند:

اسلاید 7 :

جمعیت و روند تحولات آن (امتیاز بیشتر برای جمعیت بیشتر با آهنگ رشد مثبت و بیشتر).

موقعیت مکانی مناسب برای پوشش آبادیهای پیرامونی (مرکزیت مکانی به تعبیر کریستالر).

امکانات خدماتی و زیربنایی موجود.

توان اقتصادی (سطح زیر کشت، دام و ;) بازار.

قابلیت‌های توسعه (توسعه کلیه بخش‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ;).

با توجه به مراجعات حضوری به سازمان محترم مسکن و شهرسازی استان آدر بایجان شرقی و با عنایت

به تفکیک شهرستان اسکو از شهرستان تبریز، مطالعاتی در این زمینه صورت نگرفته و در طرح جامع

توسعه اجتماعی- اقتصادی استان آذربایجان شرقی، مصوب سال 1375 که توسط گروه مطالعاتی هامون

برای سازمان برنامه و بودجه استان کردستان تهیه شده است، در ارتباط با روستای مورد مطالعه طرح و

برنامه ای پیش بینی نشده است.

اسلاید 8 :

1 – 1 – 2 – 2 – ارائه فهرست پیشنهادهای طرحهای مذکور در مورد خدمات و امکانات پیشنهادی برای روستا

1 – 1 – 3 – ارایه دیدگاه روستاییان

1 – 1 – 3 – 1 – معرفی مسائل و مشکلات روستا از نظر ساکنین آن

نیاز سنجی به معنی اعم از دهه 1970 مجدداً مورد توجه محافل علمی قرار گرفته است. این توجه به چند انگیزه سرچشمه می‌گیرد:

از دیدگاه انسانی و بشر دوستانه، سؤال بر سر آن است که انسانها به چه نیاز دارند تا خوشبخت شوند این سؤال خود بحث‌های فلسفی زیاد و مختلفی را در پی داشته است.

از دیدگاه سیاست، بیش از پیش به این نکته پی برده شده است که ثبات یک جامعه در حد زیاد به آن وابسته است که تا چه حد نیاز انسانهای آن جامعه ارضا شده باشد تجربیات و تحقیقات نشان داده‌اند که تصمیمات و اقدامات سیاستمداران تا حد زیادی از نیازهای مردم انحراف دارد و بسیاری از تضادهای اجتماعی که پهنه آنها از نارضایتی ساده و اعلام مخالفت‌ تا انقلاب می رسد، از همین جا سرچشمه می‌گیرد. بنابر این، شناختن نیازها انگیزه‌های مختلفی دارد اما هر چه جامعه‌ای مجبور است برای ادامه حیات و ثبات خویش نیازهای موجود در آن جامعه را بشناسد. بر اساس آنها برنامه‌ریزی نموده و در رابطه با اهداف آن جامعه در ارضا نیازها بکوشد. از این رو، و از نظر علمی قاعدتاً دو سوال مطرح است.

اسلاید 9 :

الف: چگونه می‌توان نیازهای جامعه روستا را شناخت؟

ب: آیا می‌توان این نیازها را مبنای برنامه‌ریزی قرار داد؟

روشن است که بهترین طریق شناخت نیازها کسب اطلاع از خود افراد مورد نظر می‌باشد. اما کم اتفاق می‌افتد که برنامه‌ریزان ادعا و یا فرض می‌کنند که برخی از امور وسائل نیازهای احساس شده از سوی افراد جامعه‌اند. در مواردی، چندان کم ادعا می‌شود که افراد مورد مطالعه وضعیت نیازهای خود را نمی‌باشند و اگر از آنها سؤال شود که چه نیازهایی دارند جواب مشخص و قابل اطمینانی نداده و مخصوصاً نمی‌توانند تضادهای بین نیازهای خود را تشخیص دهند و لذا نمی‌توان اینگونه نیازهای احساس شده و ذهنی از سوی افراد را مبتای برنامه‌ریزی قرار داد بلکه نیازهای حقیقی نیازهای دیگری هستند.

بر اساس مطالعات میدانی و مصاحبه های محققین با اعضای محترم شورای اسلامی روستا و  ریش سفیدان محل، اهم مسائل و مشکلات روستای عن به شرح زیر می باشد:

اسلاید 10 :

1- بیکاری: با توجه به مطالعات انجام یافته در روستا و کل منطقه، عمده ترین مشکل اهالی، بیکاری و کمبود مراکز اشتغالزا در منطقه می باشد. از اینرو، جمعیت مازاد کشاورزی ناچار به دامپروری و قالی بافی که در روستای مذکور بسیار مهم است گرویده شده اند.

2-فقدان وجود پل: در روستای عنصرودهمنان طوری که پیشتر نیز اشاره رفت ، مجاورت با رود خانه آغ بولاغ باعث گشته که متأسفانه در فصل سیلاب که اصلاً و در سایر مواقع نیز مشکلات عبور و مرور باشد که مورد فوق یکی از اساسی ترین نیاز های ساکنین مردمان این مکان میباشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :